tisdag 10 januari 2012

Idag ritades denna bild, trots att jag inte ens tittat åt stickningen idag.

Kanske trodde hon att det var vad som hade hänt... och kände att hennes mamma behövde sin stickning.
Sedan har hon också gjort ett helt bildspel som planering till min bildlektion imorgon. Hon har dessutom hittat på själva uppgiften också och jag tror att den är helt genomförbar.
Intressant är att hon till och med talar om för mig hur jag ska låta barnen prata och att jag måste tvinga dem som inte riktigt vill. För de vill nog egentligen, det ville hon... Jag hoppas att jag lyckas leva upp till hennes förväntningar på mig imorgon. Men det ska nog lyckas, hon har ju även valt mina kläder, så att jag blir en snyggfröken.


söndag 8 januari 2012

Ny header

Nu har Tilda lekt med datorn en stund och hjälp mig att förnya min blogg i väntan på att få göra sin egen.
Jag har suttit vid sidan och försökt att komma med kloka råd, men "snart 13" kan själv och hade tänkt varje tanke innan jag sa den. En mysig stund blev det i alla fall.
Igår startade jag en ny stickning med mitt fyndgarn från Nedergårdens rea i måndags. Lyckas jag blir det en tunika för ca 100 kr (lite restnystan Karisma jag fick av mamma använder jag också).

tisdag 3 januari 2012

QR-koder

Idag testar jag lite koder och Twitter... Inspirerad av @Pedagogiskchef.
Inser att det kan bli en gnutta trassligt att hållar reda på dessa små koder. Hur gör man för att sortera de man har? eller gör man faktiskt inte det? De kanske bara skapas för att slängas när de använts? Har mycket att lära.
Själv finns jag nu på twitter, utan att veta riktigt i vilken riktning det går, som @INorinder